18/09 - 19/09/2021

Πλατεία Νερού

The Meet Market – Πλατεία Νερού
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρες λειτουργίας  Σάββ.11:00-22:00 // Κυριακή 10:00-21:00
Πλατεία Νερού, Καλλιθέα, 17674
Eίσοδος Ελεύθερη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… η μέρα που τόσο καιρό περιμέναμε έρχεται. EΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

Έπειτα από ένα χρόνο αναγκαστικής χειμερίας νάρκης ήρθε η στιγμή να ξεμυτίσουμε σιγά σιγά από τις σκιές, να ακολουθήσουμε τον ήλιο και να κατευθυνθούμε προς τη θάλασσα.

Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου, θα ενωθούμε ξανά στο απόλυτο Meet Market “ΡΙΓΙΟΥΝΙΟΝ”, στην Πλατεία Νερού, την οποία θα γεμίσουμε με πολλά περίπτερα ελληνικών brands, αναρίθμητες τοπικές δημιουργίες σχεδιαστών, καλλιτεχνών & παραγωγών, non-stop dj sets, street food λιχουδιές, κοκτέιλς, δώρα για όλους, δραστηριότητες για μικρά και “μεγάλα” παιδιά και όλα όσα μας έχουν λέιψει.

Παρόλο που η ζωή επιστρέφει δειλά σε κανονικούς ρυθμούς ή καλύτερα προσαρμόζεται σε νέους, δεν ξεχνάμε πως ακόμα υπάρχουμε στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας γι’ αυτό ο στόχος μας είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ασφαλείς λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πάρτε από το χέρι παιδιά, οικογένεια, φίλους, φλερτ, σύντροφο, κατοικίδια, φορέστε rollers, ανεβείτε στα ποδήλατα, στα σκούτερ, στα skateboard και ελάτε να μας βρείτε. Εμείς, θα σας περιμένουμε στο Φάληρο, ευάεροι και ευήλιοι, καλυμμένοι μόνο από το μπλε του ουρανού και της θάλασσας.

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα και ο ενθουσιασμός δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε. Μπορεί να μην αγκαλιαστούμε σφιχτά αλλά η χαρά και τα χαμόγελα θα είναι αληθινά σαν να επιστρέφουμε από μακρινό ταξίδι.

It’s time to MEET again!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Follow Us
FB: The Meet Market
IG: @themeetmarket_athens