ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
03/03 - 03/03/2019

Κτήμα Αρίστη – Αποκριάτικη Γιορτή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

03/03 - 03/03/2019

Κτήμα Αρίστη – Αποκριάτικη Γιορτή

The Meet Market Sunday for Kids – Κτήμα Αρίστη
Κυριακή 3 Μαρτίου 2019
Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι, 15234
11:00 – 19:00
Είσοδος Ελεύθερη / Ελεύθερο Parking

Mετά από ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης και ανασυγκρότησης, το Meet Market επιστρέφει στη δράση ορεξάτο και τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με λίγες μεταμφιέσεις;! Γι’ αυτό λοιπόν, πάρτε τους μικρούς σας φίλους από το χέρι, φορέστε μια αποκριάτικη στολή και ελάτε να γίνουμε μια παρέα στο πρώτο Meet Market για το 2019 και πιο συγκεκριμένα, σε μια Κυριακή για παιδιά και οικογένειες στο Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι.

Ένα Meet Market – Carnival Edition για μια ημέρα διασκέδασης ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια και βιολογικές καλλιέργειες. Από τις 11.00 έως τις 19.00 συνεχόμενα διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα στη φύση και φυσικά ένα mini Meet Market με 15 ελληνικές μικροεπιχειρήσεις γεμάτες τοπικές ανεξάρτητες δημιουργίες για τα παιδιά αλλά και τους γονείς.

Και η πρόσβαση είναι πανεύκολη. Το Κτήμα Αρίστη βρίσκεται μόνο 5 λεπτά μακριά από το σταθμό του Μετρό «Χαλάνδρι». Αλλά ακόμα και αν θέλετε να έρθετε με το αμάξι σας υπάρχει ελεύθερη στάθμευση ακριβώς απέξω!

The Meet Market Sunday for Kids: Μια γιορτή νομαδικής αγοράς για παιδιά και οικογένειες με τοπικά προϊόντα, διαδραστρικά παιχνίδια, dj sets και θετική ενέργεια.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!