ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
11/11 - 12/11/2017

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

11/11 - 12/11/2017

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


«Μηχανουργείο», Προαύλιο «Μηχανουργείου»
 & «Αποθήκη»


Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 2017


Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα

Σάβ. 13:00 – 00:00 // Κυρ. 12:00 – 22:00

Remember, remember the Meet Market this November!
Στην πραγματικότητα, για να είμαστε σίγουροι πως όλοι θα θυμάστε, το Meet Market θα ανοίξει τις πόρτες του την 11η ημέρα του 11ου μήνα του χρόνου. Γι’ αυτό παίρνουμε χαρτί και μολύβι και σημειώνουμε τις ημερομηνίες 11 & 12 Νοέμβρη όπου η αγαπημένη μας μηνιαία νομαδική αγορά θα στηθεί στον καθιερωμένο, πλέον, χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηνών! 100+ εκθέτες, εκ των οποίων 25 νέα brands που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Μeet Market, ενώνουν τις δυνάμεις τους εκθέτoντας και πουλώντας ανεξάρτητα, τοπικά προϊόντα καλύπτoντας ένα τεράστιο φάσμα δημιουργικότητας και πρωτότυπων ιδεών!
 
Το Meet Market αυτού του μήνα θα είναι ιδιαίτερα φιλικό προς οικογένειες, αφού φροντίσαμε να έχουμε παρέα μας τους Imaginary Rooms για εργαστήρια Graffiti και Doodling και την ομάδα Πυγολαμπίδες για face painting και θεατρικά παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους.

Kαι μην νομίζετε ότι τελείωσε εδω!

Για πρώτη φορά η ομάδα Quilombo θα περάσει από το Meet Market! 17 διαφορετικά κρουστά θα παίζουν ταυτόχρονα για ένα εντυπωσιακό οπτικο-ακουστικό θέαμα σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς!

Και last but not least…η πρώτη εμπειρία του διαδραστικού παιχνιδιού Play4life στην Αθήνα, θα ξεκινήσει από το Meet Market. Ένα διαδραστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους που θα παίζεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο θα έχει ως σημείο εκκίνησης το Κτίριο Αποθήκη και θα συνεχίσει ψάχνοντας κρυμμένα στοιχεία (αντικείμενα, λέξεις, ζωγραφιές) σε όλη την Αθήνα! Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο http://play4life.ga/!
 
Φυσικά, όπως πάντα, οι djs του Meet Market θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο κρατώντας τη διάθεση ανεβασμένη με back-to-back live dj sets και στο κεντρικό ταμείο θα περιμένουν δώρα για όλους, μαζί και το μεγάλο καλάθι του Meet Market που θα κρύβει ένα δώρο από κάθε εκθέτη για έναν τυχερό ή τυχερή!
Ελάτε λοιπόν, για μια βόλτα, για ένα ποτό ή και λίγο παραπάνω, για pre-Christmas shopping ή απλά για ένα μηνιαίο meet up στο Τhe Meet Market!
 

LINE-UP:

Hand-Designer Clothes:
Golodrina, Illusion RT, In the wee hours of his mind.., Inky, Joanna Misseli, KOnDe, Look at the cut, Love Cuts, OR Handmade, Otkutur, Teever, Xana, Yoki Attitudes
 
Kids & Pets:
Helado Derretido, Lemon Dreamz, Macaw Kid, Sweet Wish Boutique
 
Shoes, Bags & Accessories:
ElGreco, e-sohoshop, {flu:k} HandMade ArtBits by Smaro Botsa, FYLAKI, LK Kotur, Καλά Μπλεξίματα, Κοίτα να δεις τι έφτιαξα!!, Naga Lab, Penny Crafts, Pinacotheca Shop, QueenbeeCR, Say Something, Συνartησίες, Sotiria, tiramisu
 
Jewelry:
Ακατέργαστο, Alanima, Apou Ceramics, Arju Jewelry, Art.7702, Blue Margarita, Buho Crafts, Caty Flower Power, Clockwork Rebels, ΔΑΦΟΙΝΟΝ, ‘Εχω μια ιδέα, Ilianne – Jewelry Made of Love, jam, Jousourum, Just for You by Eleni Tsap, Klohandmade, Mademoiselle, Mikrama, MPAF Design, One Tool Three, Porte Bonheur, Sofia Tsifopoulou, Tere Jou, Xoutou’s Creations
 
Vintage & Retro:
Holy Mustache, Λαβ Unused, The Magic Bus, Trash Vintage Clothing, Vaso Voulgari
 
Mind, Body & Soul:
Apis Fabricca, Aπό το συρτάρι της γιαγιάς, AST Products: No Ordinary Soaps, bee naturealles, Βιολογικά αιθέρια έλαια και Βότανα Σάμου Κληρονόμου, Bric and Brac, Ελαιώνας του Ήλιου, FAOS Candles, Filanthi’s Florist, Καλλίδρομο – μέλι / βότανα / κεραλοιφές, King’s Head, Pots & Plants by b2mt, Reaction Empowering Life by Humane, Sabater Hermanos, Sapoon, Soooap Boutique, Soap Plaza, Soaping Therapy, Virgin Cosmetics, Ya Su
 
Art, Books, Photography & Prints:
Beauty Diaries, Coocoovaya, Inlenso Photography & Love Cornelius, Jazz Illusions, Little Rocks – Handcrafted Furniture & Funwear, The Greener Pastures, Lucky Elephant, Vintage Trip, xrisima dwra
 
Objects, Records, Furniture & Home Deco:
30G, Atermono, Dina’s Crafts, Think Pig, To Diskadiko, Vintage Lovers, Vinylize
 
Mmmm…. Food:
Αγρός – Ανδρέα Δ. Κουτσούμπα, Amazonia, Anax Superfood, ΑΝΕΛΙΞΙΣ, ΑΡΙΣΤΕΟΣ, Chocolart, Chocome, Είμαι Μπάρα, LQ Bar, ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΠΟΕΜ, Melissafarm, Όντας Φαλάφελ, Penelopes Marmalade, Royal Curry House, Sparoza, Sparta Goods: Eolia Natural Cosmetics / Eolia Food / Therepsis Superfood, Spora Naturals, Troo//Food//Liberation, “Το Δισάκι” Ελληνικό Φυστικοβούτυρο Θράκης
 
Toys, Technology & Games:
Antalou, Paradise Waterfalls, Solar Toys-Lagi plan, To Dentro, YAZ
DJ LINEUP:
11/11/2017
13:00 – 14:00: Mix Master Set-up
14:00 – 16:00: Uncle Neck
16:00 – 18:00: Winjer
18:00 – 20:00: J. Melik
20:00 – 22:00: Haze
22:00 – 00:00: House of Baum
12/11/2017
12:00 – 14:00: Santoner RPZ
14:00 – 16:00: Pipi Dee
16:00 – 18:00: Αγγελική Καλλά
18:00 – 20:00: Camabuca
20:00 – 22:00: A@H20

 

Quilombo
Σάββατο 11/11 18.30 
Η ομάδα Quilombo γεννήθηκε το 2004 όταν η βαθειά μας αγάπη για τη Βραζιλία βρήκε έκφραση στη μουσική της Samba Batucada σε μια τυχαία αλλά καθοριστική συνάντηση με ένα σπουδαίο δάσκαλό της, τον Ινδό Ravi Magnifique.Μέσα σε λίγα χρόνια η μπάντα Quilombo ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και μαζί της το μήνυμα της συσπείρωσης γύρω από την έννοια της δημιουργικής κοινότητας στην οποία αναφέρεται το όνομά της και η οποία αποτελεί μέχρι και σήμερα τον βασικό ιδεολογικό της πυρήνα.Η μπάντα κρουστών Quilombo απαρτίζεται από ένα πολυπληθές σύνολο ατόμων που παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά κρουστά και δίνουν ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς (SambaBatucada και SambaReggae).

Play4life –  Kτίριο Αποθήκη

Σάββατο 11/11 13.00

«Μυστική Αποκάλυψη και οι 7 δίσκοι της Γαίας»: Κάποτε υπήρχαν οι 7 δίσκοι της Γαίας. Οι δίσκοι αυτοί έκρυβαν τα μυστικά και την γνώση που χρειαζόταν για να διατηρείται η ισορροπία του πλανήτη.Μια μέρα οι δίσκοι κλάπηκαν για λόγο άγνωστο και μεταφέρθηκαν στον Παρθενώνα.Μόλις έφτασαν στην Αθήνα δύο από αυτούς καταστράφηκαν και οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν σε νησιά της Ελλάδας.Ένας από αυτούς λέγεται πως είναι ο δίσκος της Φαιστού κρατά το μυστικό της εξέλιξης της ανθρωπότητας και της διαρκούς αναζήτησης της γνώσης.Οι υπόλοιποι φημολογείται πως χάθηκαν για πάντα…μέχρι τώρα. Σε ένα σεντούκι που ανακαλύφθηκε στην Σκόπελο, βρέθηκαν κομμάτια από τους σπασμένους δίσκους και μυστικοί χάρτες. Οι χάρτες αυτοί οδηγούν στα υπόλοιπα κομμάτια. Αναφέρουν πως υπάρχουν ζωγραφιές των δίσκων και μερικά στοιχεία για το ποιός μπορεί να τους έχει…

Εδώ τελειώνει η ιστορία και αρχίζει το παιχνίδι.Τα κομμάτια, οι λέξεις και οι ζωγραφιές είναι κρυμμένα σε όλη την Αθήνα και σε άλλες τοποθεσίες. Στην αρχή του παιχνιδιού θα ανατεθεί στον κάθε παίκτη μια ιστορία, ένα σενάριο το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει για να βρει τα κρυμμένα στοιχεία.Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ρίσκο είναι μεγάλο και πρέπει οι παίκτες να συνεργαστούν για να βρουν τους δίσκους πριν τις άγνωστες δυνάμεις. Πάιζουμε για τη ζωή. Οι χάρτες θα παραμείνουν «κλειδωμένοι» προκειμένου να μην διαρρεύσουν οι πληροφορίες μέχρι τις 11/11. Προς το παρόν πρέπει να προετοιμαστούμε για την στιγμή της αλήθειας.

Are you ready to Play 4 Life?

Imaginary Rooms – Κτίριο Αποθήκη
Doodling Workshop
Κυριακή 12/11 17.00-18.20, ηλικίες: 7-12 ετών
Mε μοναδικά εργαλεία ένα μαύρο μαρκαδόρο, χαρτί και τον αυθορμητισμό μας μαθαίνουμε τι είναι το δημιουργικό λάθος, εξερευνούμε τα όρια της δημιουργικότητάς μας και ανακαλύπτουμε το character design.
Graffiti Workshop
Κυριακή 12/11 18.30-20.00, ηλικίες: 7-12 ετών
Πόσα προσχέδια πρέπει να ετοιμάσει ένας γκραφιτάς πριν ζωγραφίσει έναν τοίχο; Βασική graffiti τυπογραφία για παιδιά που γνωρίζουν ότι τέχνη, παιχνίδι κι εκπαίδευση είναι συνώνυμα.
To Imaginary Rooms είναι το δημιουργικό studio που απαρτίζεται από τη γραφίστα και character designer Νάντια Στασινού και τον αρχιτέκτονα και street artist Μανώλη Ηλιόπουλο. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν “Έμπνευση στη Σύγχρονη Οικογένεια” μέσα από Workshops, Εικονογραφήσεις και Τοιχογραφίες.
 
Πυγολαμπίδες (ομάδα δημιουργικής έκφρασης για παιδιά)
Σάββατο 11/11 και Κυριακή 12/11
17:00-18:00 Face Painting
18:00 και 19:00 Θεατρικά Παιχνίδια
Και κει που όλοι νομίζαμε ότι ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ήσυχος και σιωπηλός, οι Πυγολαμπίδες μπήκαν στις γειτονιές του και βρήκαν…Φαντάσματα! Τι να κρύβει η γειτονιά του Νο, ποιός πεταρίζει στην γειτονιά της Εμ; Ας μη μιλήσουμε για τον Βρ και τον Ης…μόνο ησυχία δε θα βρεις!

 

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Είσοδος Ελεύθερη