ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
10/10 - 11/10/2020

Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

10/10 - 11/10/2020

Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών
Προαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή
Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Οκτωβρίου, 2020
12.00-22.00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, Γκάζι 11854
 

Αναμφίβολα ζούμε όλοι σε μια νέα εποχή, την εποχή του κορωνοϊού. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να συμπλεύσουμε με το κύμα.

Σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς, αντιμετωπίζοντας ένα τόσο σύνθετο ζήτημα για όλο τον πλανήτη αλλά και για τον καθέναν ξεχωριστά, θα σας φέρουμε στις 10 & 11 Οκτωβρίου ένα Meet Market νέων προδιαγραφών προσαρμοσμένο στις συνθήκες του σήμερα.
Έτσι, λοιπόν, σχεδιάζουμε την επιστροφή μας, η οποία δεν μεταφράζεται ως άρνηση της πανδημίας αλλά ως μια προσπάθεια ασφαλούς συνέχισης και επιβίωσης που αναμένεται να περιλαμβάνει μια πληθώρα τοπικών δημιουργιών και προϊόντων. Τα περίπτερα θα εκτίθενται τουλάχιστον 3 μέτρα μακριά το ένα από το άλλο, αποκλειστικά και μόνο στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηνών. Οικοδεσπότες θα είναι μασκοφόροι εκθέτες και διοργανωτές με φρεσκοαπολυμασμένα χέρια και εγκαταστάσεις.

Αυτή είναι μια προσπάθεια από το Meet Market,  βάζοντας τα δυνατά μας για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα…όσο γίνεται ακόμα καλύτερα και ασφαλέστερα, για εσάς που θα θέλατε να μας επισκεφθείτε αλλά και για εμάς τους ίδιους, όλους όσους συμμετέχουμε σε αυτό.
Η αλήθεια είναι πως ταλαντευτήκαμε πολύ για να πάρουμε αυτή την απόφαση και τελικά να προχωρήσουμε στην πραγματοποίησή του, έχοντας προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια. Έπειτα από πολλές συζητήσεις και ζυγίζοντας όλα όσα έχουμε στο τραπέζι,  αποφασίσαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή κανονικότητα, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε παραγωγικοί και να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως επιχειρήσεις. Ο καθένας στον κλάδο του αλλά όλοι μαζί αλληλένδετα συνδεδεμένοι σε μια κυκλική οικονομία.

Θα χρειαστούμε όμως τη βοήθειά σας.
Αν σκοπεύετε να έρθετε να μας βρείτε φορέστε όλοι τις μάσκες σας, σιγουρευτείτε πως αισθάνεστε καλά και φροντίστε την προσωπική σας υγιεινή. Επιβάλλεται να ακολουθήσουμε τη λογική και την πειθαρχία.

Ελάτε μαζί να αποδείξουμε πως μπορούμε να προσαρμοστούμε με υπευθυνότητα και πως η επιβίωση είναι μονόδρομος.

Η ομάδα του Meet Market

The Meet Market: Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

*είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές που θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις του Covid19*