ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
20/04 - 21/04/2019

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων – Πασχαλινή Γιορτή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

20/04 - 21/04/2019

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων – Πασχαλινή Γιορτή

The Meet Market – Easter Edition – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου 2019
«Μηχανουργείο», «Προαύλιο Μηχανουργείου» & «Αποθήκη»
Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854
12:00-22:00 κάθε μέρα
Είσοδος Ελεύθερη

Τo Meet Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη, στις 20 & 21 Απριλίου, και είναι έτοιμο να υποδεχτεί με χαρά την Άνοιξη στην κλασική, πλέον, ετήσια Πασχαλινή γιορτή μια εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα μας βρείτε στο σύνηθες σημείο, μέσα και έξω, αλλά με πολλές νέες επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά δίνοντάς μας στο σύνολο πάνω από 130+ συμμετέχοντες!
Πραγματικά, θα υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το Meet Market. Aπό συνεχόμενα dj sets καθόλη τη διάρκεια του διημέρου, street food λιχουδιές, νόστιμα κοκτέιλ και διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, φυσικά μαζί με το Easter Εgg Hunt που τόσο αγαπάμε να οργανώνουμε κάθε φορά σε αυτό το Meet Market. Αυτό σημαίνει 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη που περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα βρουν για να κερδίσουν δώρα, αφού τα φέρουν στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης. Και αφού αναφέραμε το Κεντρικό Ταμείο, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να έρθετε, να ρίξετε το ζάρι μας και να κερδίσετε δώρα με αγάπη από εμάς σε εσάς.
Σας περιμένουμε όλους στο Γκάζι για ένα Σαββατικύριακο γεμάτο συναντήσεις, αγορές, φαγητό μουσική και διασκέδαση με χρώμα πασχαλινό! Keep it local – Keep it Greek! Support the independents!
Καλό Πάσχα!

The Meet Market: Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Περισσότερες Πληροφορίες σύντομα!