Λέτς μίτ μάρκετ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο Meet Market επικοινωνήστε μαζί μας.

Πριν αποφασίσετε να λάβετε μέρος παρακαλούμε επισκεφθείτε ένα Meet Market ώστε να δείτε από κοντά αν όντως σας ενδιαφέρει. Πραγματικά, είναι πολύ σημαντικό.

Για να συμμετέχετε πρέπει  να έχετε επαγγελματικό ΑΦΜ, σχετικό με το αντικείμενό σας ώστε να μπορείτε να κάνετε χονδρική ή λιανική πώληση. Στη συνέχεια στέλνετε ένα mail στο info.meetmarket@gmail.com με λίγα λόγια για εσάς και τη δουλειά σας, 5-10 φωτογραφίες από τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε, και εφόσον υπάρχει, ένα link του site σας ή τoυ επαγγελματικού προφίλ / σελίδας σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρακαλούμε δώστε μας λίγες μέρες για να σας απαντήσουμε.

Στο μεταξύ θα έχει προωθηθεί το mail σας στην ομάδα μας που επιλέγει τις δουλειές που συμμετέχουν στο Meet Market. 
Η επιλογή βασίζεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • ΠΟΙΚΙΛΙΑ  (Το Meet Market προσπαθεί να προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων από τις ακόλουθες κατηγορίες : Ρούχα, Αξεσουάρ, Vintage & Retro Αντικείμενα, Μουσική, Τέχνη και Αντικείμενα, Οργανικά προϊόντα για το Σώμα, Αντικείμενα  Σπιτιού και Διακόσμησης, Φαγητό, Παιχνίδια. Φροντίζουμε να υπάρχει μια ισορροπημένη εναλλαγή των προϊόντων ώστε να έχει ενδιαφέρον η βόλτα του επισκέπτη. Λάβετε υπόψιν ότι οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες “γεμίζουν” γρηγορότερα.)
  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία είναι σημαντικά στοιχεία για το Meet Market.)
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ( Ο αριθμός των εκθετών που μπορούμε να δεχτούμε εξαρτάται από την χωρητικότητα του μέρους που γίνεται το Meet Market κάθε φορά.)

Θετική απάντηση :)

Εάν η απάντηση στο mail είναι θετική, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο γραφείο μας. Θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά ένα δείγμα της δουλειάς σας. Παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής (χονδρικής ή λιανικής πώλησης), συμπληρώστε τη, τυπώστε τη και φέρτε τη μαζί σας.

  • TMM Retail Application Form.pdf: Εκθέτες με νόμιμα χαρτιά για λιανική πώληση με ικανότητα έκδοσης/παροχής δικών τους αποδείξεων.
  • TMM Wholesale Application Form.pdf: Εκθέτες με νόμιμα χαρτιά για χονδρική πώληση με ικανότητα έκδοσης/παροχής δικών τους τιμολογίων.

Αρνητική απάντηση :(

Εάν η δουλειά σας, που είδαμε από το mail, δεν ψηφιστεί για συμμετοχή, πάλι θα σας απαντήσουμε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε όλες τις δουλειές. Θα εντυπωσιαστείτε από την πληθώρα των δημιουργικών ανθρώπων που μας στέλνουν mail, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι θέσεις περιορισμένες. Δεν ασκούμε κριτική και γι’ αυτό μην απογοητευτείτε και μην το πάρετε προσωπικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ!

  • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται, ανάλογα με το μέρος που γίνεται το μάρκετ, από 100 – 350  ευρώ + ΦΠΑ  για όλο το Σαββατοκύριακο. Πριν από κάθε Meet Market γίνεται μια συνάντηση, όπου όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τον χώρο όπου θα στήσουν, να πάρουν αφίσες και flyers και να πληρώσουν το κόστος συμμετοχής τους.
  • ΧΩΡΟΣ: Ο κάθε ατομικός χώρος είναι 2 x 1,50 τετραγωνικά μέτρα. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι να φέρουν το στήσιμο που επιθυμούν. Το Meet Market παρέχει 2 καρέκλες για κάθε χώρο, στοιχειώδη φωτισμό και ηλεκτρικό εξοπλισμό για όποιον χρειαστεί κάτι επιπλέον.
  • Από τα 12 Meet Market που γίνονται ετησίως, κάθε εκθέτης μπορεί να συμμετέχει στα μισά για να μπορούμε να έχουμε θέσεις και για τους καινούριους συμμετέχοντες και να υπάρχει εναλλαγή.
  • Διπλοί και τριπλοί χώροι είναι διαθέσιμοι κατόπιν συνεννόησης.