Το Εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών PASTABOUKIS πρωτολειτούργησε τον Απρίλιο του 2016 στη Σκάλα Ωρωπού.
Είμαστε ο Κώστας Μπούκης & η Βίκυ Μπούκη-Κίτσου (αντρόγυνο με δύο παιδιά).
Η Βίκυ με σπουδές στη γραφιστική, και εγώ στη διαφήμιση, εν μέσω οικονομικής κρίσης, διοχετεύσαμε την ενέργειά μας και στρέψαμε το επιχειρηματικό βλέμμα στο τρόφιμο, λειτουργώντας μόνοι μας το Εργαστήριο.
Βέβαια η αγάπη μας για τα ζυμαρικά προυπήρχε, καθώς η μητέρα μου πάντα έφταχνε ζυμαρικά για το σπίτι μας σε κάποιο εργαστήριο στο Κιάτο (τόπο καταγωγής μου).
Ετσι, από παλιά υπήρχε η σκέψη να ανοίξουμε ένα εργαστήριο παραδοσιακών αγνών ζυμαρικών, αφού κάθε χρόνο αγαπούσαμε να τα φτιάχνουμε για εμάς.
Χρησιμοποιούμε μόνο σιμιγδάλι (καθόλου αλεύρι), αβγά, γάλα & άλλα υλικά σε αναλογίες που προέκυψαν μετά από δοκιμές και πολύ ψάξιμο αποφεύγοντας ενισχυτικά γεύσης, αφυδατωμένα λαχανικά (σκόνες), συντηρητικά κ.λπ.
Καταλήξαμε ότι το μυστικό είναι η βάση δηλαδή το σιμιγδάλι και η σωστή διαχείριση των υλικών.
Ειδικά για τα ζυμαρικά με λαχανικά χρησιμοποιούμε 100% φρέσκα λαχανικά που αφού τα πολτοποιήσουμε τα βάζουμε και ζυμώνονται μαζί με το σιμιγδάλι.
Εκεί οφείλουν την υπέροχη γεύση τους.
Στο Εργαστήριό μας αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ζυμαρικών με βάση το 100% Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, τα φρέσκα αυγά, και το φρέσκο γάλα, ζυμαρικά με φρέσκα λαχανικά, φρέσκα μανιτάρια κ.ά.
Τα παραδοσιακά Ζυμαρικά «PASTABOUKIS» παράγονται σε μικρές ποσότητες, από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες
και πωλούνται στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Διεθνής Αποστολή: Όχι
Επιστροφές αποδεκτές: Όχι
Share this page